Consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridică - 0755.423.558

joi, 22 august 2013

Model cerere întrerupere executare pedeapsă






DOMNULE PREŞEDINTE,




   Subsemnatul ,........................, în prezent încarcerat în Penitenciarul .................................., formulez prezenta



CERERE DE ÎNTRERUPERE A EXECUTĂRII PEDEPSEI


În temeiul art. 455 alin. (1) Cod procedură penală raportat la art. 453 alin. (1) lit. a) Cod procedură penală.



       În fapt, mă aflu încarcerat în Penitenciarul ......................, în baza mandatului ..........., urmând să execut o pedeapsă de .... ani închisoare pentru infracţiunea prevăzută de art. .............., aplicată prin sentinţa penală nr. ............, definitivă prin decizia nr. ............... a Tribunalului ..........
       Solicit întreruperea executării pedepsei la care am fost condamnat, dat fiind că afecţiunile de care sufăr mă pun în imposibilitate de a suporta regimul de penitenciar.
        Vă ataşez alăturat documente medicale care atestă faptul că sufăr de ciroză, gastrită, diabet zaharat şi fibrilaţie arterială paroxistică.
         În dovedirea celor susţinute solicit efectuarea unei expertize medico-legale.
         Menţionez că nu am mai beneficiat de întreruperea executării pedepsei.


         În drept, îmi întemeiez cererea pe disp. art. 455 alin. (1) Cod procedură penală raportat la art. 453 alin. (1) lit. a) Cod procedură penală.
         Pentru motivele invocate, vă solicit să admiteţi cererea formulată şi să dispuneţi întreruperea executării pedepsei pe o perioadă de 3 luni.




DOMNULUI PREŞEDINTE AL JUDECĂTORIEI...........





***** Modelul este cu titlu exemplificativ! Fiecare cerere trebuie adaptată particularităţilor speţei! Pentru consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridică, contactaţi cabinetul de avocat la datele de contact.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu