Consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridică - 0755.423.558

joi, 20 martie 2014

Consultanță juridică specializată cu privire la clauzele abuzive din contractele cu instituțiile financiare non bancare/bancare

Clauzele din contractele de creditare încheiate cu instituțiile financiare non bancare/bancare sunt, adeseori, în defavoarea clientului, dacă acesta nu posedă o pregătire juridică și nu negociază înaintea semnării contractului de creditare. Sau, frecvent, din dorința de a beneficia de credit, clienții sunt obligați să accepte contracte preformulate, care stipulează condiții ce fac dificilă returnarea creditului conform graficului de rambursare.

De aceea, înainte de a semna un contract de credit ar trebui să fiți atenți la dobânzile, comisioanele și penalitățile stipulate în condițiile generale de creditare. 

Cabinetul nostru de avocat vă stă la dispoziție pentru analizarea contractelor, formularea unor răspunsuri juridice și, eventual, efectuarea demersurilor juridice adecvate în vederea înlăturării clauzelor abuzive din contractele dvs., practicând onorarii minimale.

Pentru detalii referitoare la analiza contractelor de creditare și stabilirea unei întrevederi - 0755.423.558.

2 comentarii:

  1. Buna ziua.
    Si eu am probleme cu un card de credit de la ERB Retail Services, respectiv cu penalizarea privind depasirea limitei de credit si a intarzierilor la plata de 2-3 zile. Intrebarea mea este daca in situatia semnarii unui contract de reesalonare a datoriei mai are sens actiunea in instanta?
    Multumesc pentru raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, intrucat se poate proba ca reesalonarea a fost semnata la insistentele si amenintarile ERB. Mai mult, puteti formula si plangere catre ANPC.

    RăspundețiȘtergere