Consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridică - 0755.423.558

luni, 9 septembrie 2013

Asistenţă şi reprezentare juridică în materia asigurărilor




Cabinetul nostru vă oferă asistenţă juridică specializată în domeniul asigurărilor, în mai multe ramuri de activitate, după cum urmează:
 

Asistenţă şi reprezentare juridică acordată persoanelor care au suferit un prejudiciu material şi/sau moral (prin vătămare corporală, soldată sau nu cu invaliditate, deces, pagube la bunuri) atât în faţa asigurătorului de răspundere civilă a persoanelor vinovate de producerea unor accidente rutiere, cât şi în faţa instanţelor judecătoreşti competente. În aceste situaţii cabinetul nostru percepe un onorariu procentual din suma recuperată, care nu este mai mare de 20%, plătibil la momentul încasării banilor.

Asistenţă juridică la negocieri - redactarea notificărilor şi adreselor către asigurător în vederea îndeplinirii de bunăvoie a obligaţiei de despăgubire şi negocierea cu acesta a unei sume de bani cât mai avantajoase pentru clientul nostru.

Asistenţă şi reprezentare juridică acordată persoanelor fizice sau juridice asigurate în raport cu societăţile de asigurări în cazuri de neexecutare, executare necorespunzătoare sau cu întârziere a obligaţiilor izvorâte din contracte de asigurare, cât şi obţinerea de daune materiale pentru lipsa de folosinţă în cazul executării obligaţiilor de despăgubire cu tardivitate, în cazurile în care există dovezi în acest sens.

Consultanţă juridică acordată asiguraţilor/asigurătorilor cu privire la interpretarea clauzelor din poliţele de asigurare.


Asistenţă şi reprezentare juridică acordata celui prejudiciat printr-un delict civil, precum şi prin neexcutarea sau executarea defectuoasă ori tardivă a unui contract, în special în cazurile în care este incident un raport de asigurare de răspundere civilă,  de răspundere civilă auto pe teritoriul României (RCA) şi în străinătate (sistem ”Carte Verde”), de răspundere a transportatorului pentru mărfurile transportate (CMR), a autovehiculelor pentru avarii, de cheltuieli medicale, de accidente persoane sau de bunuri,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu