Consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridică - 0755.423.558

marți, 12 aprilie 2011

Model cerere de preschimbare termen



DOMNULE PREŞEDINTE,


Subsemnatul(a), ______________, domiciliat(ă) în ________, Jud. ________, Str. _______, Nr.___, Etajul ___, Apart.___, în calitate de ______ (calitatea procesuală pe care o aveţi - ex. Reclamant/ă) în dosarul ce formează obiectul cauzei nr.________, aflat pe rolul ______(instanţa - Ex. Judecătoriei Galaţi) cu termen de judecată la data de________ , formulez



CERERE DE PRESCHIMBARE A TERMENULUI DE JUDECATĂ


având în vedere faptul că____________________(motivele pentru care solicitaţi preschimbarea termenului de judecată) vă rugăm să dispuneți fixarea unui alt termen de judecată în conformitate cu art. 153 C.pr.civ.





DATA,                                                                                                             SEMNĂTURA,



DOMNULUI PREŞEDINTE AL_________________________ (instanţa pe rolul căreia se află dosarul- Ex. Judecătoriei Galaţi)


4 comentarii:

  1. aveti bunavointa sa-mi spuneti daca cererea de preschimbare a termenului se timbreaza si daca da cu cit?Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Cererea privind preschimbarea termenului de judecată nu se timbrează.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua!Am Contestat doua procese verbale de contraventie privind rovinieta.Am termen pentru primul in martie 2013 iar pentru al doilea mi s-a spus ca probabil va fi in 2014.Pot face cerere de preschimbare a posibilului termen din 2014 pentru a fi judecat in martie 2013,cu precizarea ca este vorba de aceeasi cauza,acelasi obiect si aceleasi parti?Daca nu,care este modalitatea prin care pot pot cere judecarea ambelor cauze la acelasi termen(martie 2013)?Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Puteti face o cerere de preschimbare termen, dar nu pe motivul ca exista identitate de parti, obiect si cauza, intrucat sunt doua procese verbale diferite. Conexarea cauzelor se face doar in cazul in care exista identitate de parti, obiect si cauza.

    RăspundețiȘtergere